کلسیم در ساخت دیواره سلولی، فعال کردن آنزیمهای موثر در ساخت پروتئین، افزایش اندازه میوه، حفظ تازگی، افزایش استحکام و ماندگاری محصول، تسریع در رسیدگی محصول و رنگدهی میوه نقش دارد. کمبود کلسیم در گیاه منجر به کاهش رشد و ضعیف شدن سلولها شده و گیاه را در برابر تنشهای محیطی ضعیف میکند. بدشکلی میوه در مرکبات، عارضه پوست استخوانی پسته، آب گزیدگی و کاهش انبارداری سیب، نوک سوختگی برگ کاهو، پوسیدگی گلگاه گوجه فرنگی و هندوانه، لهیدگی توت فرنگی و گیاهان جالیزی از علائم کمبود کلسیم هستند.
ترکیبات :
20% ………………………………… CaO
روش مصرف:
در صورت استفاده در آب آبیاری برای محصولات زراعی حدود 5-4 لیتر در هکتار و برای محصولات باغی حدود 8-7 لیتر در هکتار استفاده شود.
محصول |
زمان مصرف |
مقدار مصرف (محلول پاشی) |
---|---|---|
محصولات زراعی | مرحله 6-4 برگی و تکرار هر 4 هفته | 3 لیتر در هکتار |
سبزیجات برگی | پس از هر چین | 3 لیتر در هکتار |
سبزیجات میوهای | مرحله 6-4 برگی | 2 لیتر در هکتار |
سبزیجات میوهای | مرحله 6-4 برگی | 3 لیتر در هکتار |
سبزیجات میوهای | مرحله 6-4 برگی | 3 لیتر در هکتار |
درختان میوه | پیش از گلدهی | 3 در هزار |
درختان میوه | کامل شدن برگها | 3 در هزار |
درختان میوه | پیش از رنگ گیری میوه | 3 در هزار |
پسته | پس از جوانه زنی، ارزنی شدن میوهها | 3 در هزار |
زیتون | پیش از گلدهی و تشکیل میوهها | 3 در هزار |
گیاهان زینتی | کامل شدن برگها و تکرار هر 4 هفته | 2 در هزار |
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.